Tiener/kinderfeest

Party in de hoogste versnelling!

Heeft u een jarige tiener in huis of wilt u uw kinderen gewoon eens verrassen, dan is een tiener feest of disco vast geen slecht idee. Met FeestDJ Jimp heeft u een dj om het feestgedruis in goede banen te leiden en waar het feestje plaats vindt maakt ons niet uit feestzaal, huiskamer, garage of tuin “het wordt een feest in de hoogste versnelling” Vanaf 11/12 jaar verzorgen wij deze feestjes.

Wij beschikken over een eigen professionele geluids- en lichtinstallatie die we zelf meebrengen en rookmachines om het feest nog “vetter” te maken. Fun verzekerd!

Poster

En om het feestje helemaal compleet te maken, krijg je ook nog een poster (digitaal) om het feestje aan te kondigen met alle informatie over de party. Kun je dan uitprinten of gewoon als uitnodiging digitaal versturen.

Music Maestro!

Welke muziek we op de feest vierders loslaten, dat bepalen we het liefst in functie van de leeftijd…en wat ze willen horen….de eigentijdse hits en voor de tracks van internationale dj’s of lekkere feestmuziek alles is mogelijk!

contact

FeestDj Jimp voor al uw feesten, groot of klein!